sâmbătă, 3 ianuarie 2015

Publicare anunturi in ziare pentru proiecte cu fonduri europene

Dupa cum probabil deja stiti, in cadrul proiectelor finantate de U.E. , sunt doua momente importante in care dumneavoastra trebuie sa promovati proiectul. La inceputul proiectului (inaintea derularii activitatilor) si in perioada de diseminare a proiectului (la sfarsit).

Luand la cunostinta aceste lucruri, Mediapress s-a pregatit si puteti oricand sa contactati un consultant pentru a va ajuta in procesul de publicare intr-un ziar national a unui comunicat de presa privind accesarea de fonduri europene.

Anuntul in ziare nu se publica pentru a accesa fonduri europene, ci pentru a promova un proiect pentru care dumneavoastra deja aveti fondurile primite, asa ca proiectul fiind deja redactat si ideile bine conturate, de acum puteti sa realizati un anunt bine structurat (mai exact, o macheta) prin care sa promovati proiectul dumneavoastra.

Pentru publicare anunturi pentru proiecte cu fonduri europene in ziar, tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe site-ul www.anunturi-fonduri-europene.ro si sa selectati ziarul dorit de dumneavoastra.Imediat dupa ce ziarul a fost ales, urmeaza sa alegeti unul dintre cele 4 modele de machete puse la dispozitie : 

optime-an-mare
Model 1/8 A/N
12.8 x 8.9 cm
preturi incepand de la 300 lei
in functie de ziar
 Model 1/8 Color 12.8 x 8.9 cm 
Model 1/8 Color
12.8 x 8.9 cm
preturi incepand de la 450 lei
 functie de ziar
 sfert-an-mare 
Model 1/4 A/N
12.8 x 18.2 cm
preturi incepand de la 500 lei
functie de ziar
 sfert-color-mare 
Model 1/4 Color
12.8 x 18.2 cm
preturi incepand de la 700 lei
functie de ziar

Dupa  primirea bunului de tipar si stabilirea ziarului in care urmeaza sa fie publicat anuntul veti primi factura fiscala si contractul.In cazul in care doriti, facture poate fi achitata si dupa publicarea anuntului dumneavoastra in ziarul ales.

In momentul in care anuntul a aparut in ziar vom expedia catre dvs , atat factura fiscala si contractul in original cat si doua exemplare ale ziarului respectiv.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu